//

Judafest

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szervezet adatai

Weblap:
Kapcsolattartó neve:
Kriston Linda
Kapcsolattartó e-mail címe:
Bemutatkozás:

A Judafest egy programsorozat, amely a zsidó kultúra, azon belül a zene, a színház, a képző-, és iparművészet zsidó vonatkozású jelenkori irányvonalaival ismerteti meg a közönséget. Az események során a művészeti ágak széles skáláját felhasználva biztosítja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő programokat.

A Judafest Magyarországon, elsősorban a magyar közönségnek szól, ezért kiemelt helyen foglalkozik a magyar, zsidó alkotók mûveivel, elõadásával, az õket érintõ eseményekkel, problémákkal.

Célja, hogy minél több részben vagy egészben a zsidóságtól eltávolodott embert újra bekapcsoljon a közösség életébe. Ezen felül a kiváló lehetőség az ismerkedésre, új barátok, partnerek megszerzésére az élet különböző területeiről. 

Eseményeink a vallási sokszínûséget, a demokráciát, a párbeszédet, a meghallgatást illetve a különböző emberek egymástól tanulását tekintik értéknek, ezeket a folyamatokat kívánják támogatni.

 A Judafest szorozat az élő, modern zsidóságot képviseli, vidám, tartalmas kikapcsolódási lehetőség.