//
Szerző:   Készült: 2018 febr. 13, kedd

Ha szeretnéd a jövőben is, hogy a Kibic írásai biztosan megjelenjenek a hírfolyamodban, akkor az alábbiak néhány lépést kell tenni ennek érdekében. Csak pár kattintás az egész!

A Facebook tulajdonosa megváltoztatja a közösségi háló működését az álhírek és a kattintásvadász tartalmak miatt. Emiatt a híroldalak, magazinok újságcikkeit mostantól hátrébb sorolódnak a hírfolyamban. Ez a változás hátrányosan érinti a Kibic olvasóit is, még akkor is ha már előzőleg beállították, hogy a kedvenc oldalaik cikkei megjelenjenek az üzenőfalukon.

Ha szeretnéd a jövőben is, hogy a Kibic írásai biztosan megjelenjenek a hírfolyamodban, akkor az alábbiak néhány lépést kell tenni ennek érdekében. Csak pár kattintás az egész!

1. Lépj be a Facebookra úgy, hogy a hírfolyamod látszódjon középen. Legfelül bal kéz felől a „Hírfolyam” kiírásra kattintva válaszd ki a legördülő menüből, a „Beállítások szerkesztése” fület. 

2. A felugró ablakban kattints „Az elsőként megjelenők beállítás” fülre

3. A megjelenő ismerősök, kedvelt oldalak listából keresd ki a Kibicet, majd kattints rá . Aztán nyomd meg alul a Kész gombot.

4. A másik lehetőség, hogy felmész a Facebook-oldalunkra, a „Követés” lenyíló fülre rákattintva legördül egy lista, és ott választod ki a „Megjelenítés elsőként”-et

Az a legbiztosabb, ha mindkét módon beállítod a Kibicet.

Köszönjük, hogy olvastok minket! Maradjatok velünk továbbra is!

A Kibic csapata

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?
« Február 2018 »
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28